5. mai 2014

Skorpechips med kanel og sukker

I helgen har det vært bursdagsfeiring i huset, og denne gangen hadde vi smørbrødkake med laks og egg på menyen. Jeg synes den er veldig god, og enda bedre er at det blir igjen en haug av skorper som man skjærer av brødskivene.

Da lager jeg samtidig snacks til festbordet. Denne gangen ble det sprø skorper med sukker og kanel - en kombinasjon som aldri slår feil.
Sånn lager man disse:
skorper av lyst brød (jeg hadde loff)
smeltet smør
kanel
sukker

Smelt smøret i en kjele og hell over skorpene. Bland godt, se at det er nok smør til at alle skorpene. Strø over halvparten av sukkeret og kanelen.

Legg skorpene utover på en stekeplate, de skal ligge litt luftig. Stek ved 190 grader i 20-30 minutter, til skorpene er blitt sprø. Ta ut en og la den avkjøle seg litt, så der du bedre om den blir sprø.

Strø over resten av sukker og kanel og bland godt.

Nam!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar